DartaCom

Ми зробили це. Дедлайн MVP версії проекту DartaCom. Раніше строку.

Найперспективніший проект у світі спорту та розваг. Еволюція взаємодії учасників та монетизації контенту на основі Blockchain та Smart Contract.

Протягом року, найкращі фахівці нашої компанії втілювали ідею в продукт.

Інтерактивна, децентралізована інфраструктурна платформа для організації: PvP, суперечок та монетизації дій з метою отримання учасниками доходу від фізичних чи інтелектуальних дій.

Аудиторія платформи: любителі та професіонали спорту у сфері єдиноборств та змаганнях гоночного типу. Учасники отримують дохід завдяки своїм досягненням, інтелекту, професійним спортивним навичкам. Радикально новий формат взаємодії.

Інноваційна монетизація контенту, унікальна цінність оцінки успішності учасника, безліч інструментів взаємодії учасників.

Необмежені можливості створювати, керувати, брати участь, розвиватися, взаємодіяти.

Сьогодні MVP DartaCom проходить етапи закритого внутрішнього тестування згідно з закладеними термінами, на предмет уразливостей, багів, безпеки, масштабування.

Завдяки MVP DartaCom отримано чіткіше бачення концепції для формування стратегій подальшого розвитку продукту. Результати тестів на життєздатність продукту показало на помилки гіпотез, яким хочуть бачити продукт кінцеві користувачі, формування інфраструктури, функціоналу платформи. Як саме учасникам платформи хотілося б вирішити проблему досягти мети. Вдалося зібрати максимальну кількість підтверджених теорій про потреби потенційних учасників, що дозволить уникнути помилок, заощадити ресурси та час при розгортанні повноцінної версії.

Наступний етап, розгортання повноцінної версії DartaCom.

Ми дуже раді, що змогли стати частиною такого масштабного проекту.

Надішліть свій запит за допомогою цієї форми зараз

Ми відповімо на ваш запит і зберемо докладнішу інформацію протягом доби.

Будь ласка, заповніть форму, щоб надіслати нам ваші вимоги. Ми зв'яжемося Вами найближчим часом. Вся надана Вами інформація буде суворо конфіденційною і не буде передана будь-кому.

+1 646 564 5598 (USA)

+38 044 451 6764 (Ukraine)

SOFTGROUP: ВІДКРИТИЙ ПІДБІР КАДРІВ

Надішліть своє резюме зараз

+ 1 646 564 5598

+ 38 044 451 6764